Сър Алекс: На Рууни му липсва съвсем малко за да бъде съвършен


Н. Гавазов

Сър Алекс: На Рууни му липсва съвсем малко за да бъде съвършен

Мениждърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е убеден, че нападателят на отбора Уейн Рууни е в състояние да повтори постижението си от 34 гола през изминалия сезон и да помогне на тима да си върне загубената титла в Премиршип. Както е известно, английският национал не успя дори да се разпише за Англия на Мондиал 2010, но Фърги е убеден, че дадената почивка и правилният тренировъчен режим ще върнат Рууни в състоянието му от изминалия сезон.

„В последно време наблюдавам напредък в играта на Уейн по отношение на движението и позиционирането му в наказателното поле. Вярвам, че той ще завърши сезона с над 30 гола, като миналата година ", заяви Сър Алекс пред The Mirror.

„Рууни е изключително талантлив играч, трябва да изчакаме още да узрее и да му помагаме с каквото можем през това време. Липсва му още съвсем малко, за да се превърне в един напълно съвършен футболист", допълни шотландският специалист, който даде почивка на голмайстора си за турнето на „червените дяволи" в Северна Америка.

 

  Сподели
117