Сър Алекс обеща, че няма да привлича повече играчи


Н. Гавазов

Сър Алекс обеща, че няма да привлича повече играчи

Сър Алекс Фъргюсън даде ясен знак за своята готовност да започне новия сезон без по-нататъшни попълнения, настоявайки, че е доволен от състава и няма какво да прави на трансферния пазар, съобщава новината The Telegraph . Докато градският съперник на „червените" похарчиха вече 77 милиона паунда за нови играчи, шотландският специалист е инвестирал само 17 милиона паунда за Смолинг и Ернандес. Той призна, че е умувал над варианта да привлече и Давид Вия, но след това е размислил и се е отказал да похарчи толкова много пари за един футболист. Както е известно, по-късно испанският национал премина от Валенсия в Барселона за 34 милиона паунда.

Въпреки липсата на големи имена това лято, Сър Алекс признава, че няма никакви опасения за кампанията на отбора през новия сезон.

„Не мога да говоря за другите клубове, но аз съм доволен от отбора, който имаме. Имаме си играчи и съм щастлив с тях. Те са много добри футболисти и се представят много добре по време на тренировките в САЩ. Вече виждам ползата от нашата работа. Това наистина ни довежда до необходимото равнище, което всички очакваме от тях", цитира The Telegraph мениджърът на Манчестър Юнайтед.

 

  Сподели
137