Моуриньо: Челси не заслужаваше победата


Н. Гавазов

Моуриньо: Челси не заслужаваше победата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че Челси не е заслужавал победата във финала за Купата на Англия. Независимо от огромното си преимущество във владението на топката, "червените дяволи" създадоха само едно явно положение пред вратата на Тибо Куртоа за цялата среща и в крайна сметка бяха принудени да отстъпят трофея на колектива на Антонио Конте.

След мача Моуриньо разказа за своята версия на случилото се. Според димите на Жозе, неговите подчинение не са имали късмет, а Челси е победил напълно незаслужено.

"Поздравявам ги с победата, но те не заслужават тази победа. Като мениджър на Манчестър Юнайтед аз трябва с уважение да се отнеса към съперника, но това никак няма да повлияе на моето мнение. Челси не заслужаваше да победи. Ние заслужавахме да победим", заяви Моуриньо.

"Мога да си представя, какво биха казали журналистите, ако играехме така, както днес игра Челси. Те също не са глупаци. Знаехме, че ще играем без Лукаку и Фелайни, за това в защита играха с девет човека", каза още португалецът.

  Сподели
657