Ерера смята Азар за номер едно, а не Салах


Н. Гавазов

Ерера смята Азар за номер едно, а не Салах

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера е на мнение, че най-добър играч на Висшата лига на Англия е полузащитникът на Челси Еден Азар, а не нападателят на Ливърпул Мохамед Салах.

През този сезон играчът от националния отбор на Египет показа впечатляващ футбол и като на парад успя да завоюва множество индивидуални награди, а също така да подобри най-различни рекорди по резултатност. Мощната игра на Салах помогна на Ливърпул да завърши сезона в топ 4 на Висшата лига на Англия, а също така да се класира за финала в Шампионска лига.

В същото време кампанията не се разви както трябва за Азар. Белгиецът не направи чак толкова впечатляващи мачове, а единственият актив за него може да се смята класиране за финал в Купата на Англия.

Въпреки очевидните разлики, Ендер има съвсем друго мнение по въпроса. При всичките успехи на Салах, испанецът отдава своите предпочитания на Азар.

"Според мен, именно Азар е най-добрият играч на Лигата. Той е абсолютно номер едно в Англия и аз говоря комплексно, от първия ден на своето пребиване в Англия, до последния ден на този сезон", заяви Ерера.

Напомняме, че Манчестър Юнайтед и Челси ще се срещнат в събота във финален мач от Купата на Англия.

  Сподели
395