Мата: Юнайтед ще спечели ФА Къп в името на Фъргюсън


П. Пенков

Мата: Юнайтед ще спечели ФА Къп в името на Фъргюсън

Атакуващият полузащитник на Манчестър Юнайтед Хуан Мата разкри повече подробности около случващото се в клуба, след новината за влошено състояние на бившия треньор - Сър Алекс Фъргюсън. Испанецът допълва, че абсолютно всички в клуба желаят бързото му възстановяване, а самия той дори съжалява, че не е имал възможността да работи с легендата на световния футбол.

"През уикенда всички ние бяхме изцяло фокусирани върху физическото състояние на Сър Алекс Фъргюсън. Случилото се оказва огромно влияние върху клуба, както всички биха могли да си представят. Всички ние сме обединени около това, като пожелаваме на Сър Алекс бързо възстановяване.

Той беше уникална и фундаментална фигура в световния футбол през последните десетилетия. За съжаление никога не съм имал възможността да бъда трениран под негово ръководство. Длъжни сме да спечелим последните си двубои от Висшата лига и да триумфираме във ФА Къп в негова чест. За да сторим това обаче трябва да работим доста тежко, но преди всичко желаем добри новини около възстановяването на Сър Алекс," коментира Мата.

  Сподели
510