Сане: Всички ще искат да победят шампиона догодина


И. Ангелов

Сане: Всички ще искат да победят шампиона догодина

Звездата на Манчестър Сити Лерой Сане вярва, че защитата на титлата във Висшата лига догодина ще е по-голямо предизвикателство от спечелването ѝ този сезон. Момчетата на Пеп Гуардиола убедително спечелиха първенството и подобриха редица рекорди, а Сане сподели пред ESPN:

"Сега ние сме шампиони, и всеки иска да победи срещу шампиона. Поради това ще е много по-трудно да спечелим титлата догодина. Това означава всичко за мен. Аз съм щастлив, че спечелихме лигата и вдигнахме трофея."

След отпадането на четвърт-финал в Шампионска лига Сане смята, че стигане до края в Европа е възможно:

"Аз мисля, че има много неща, които можем да променим. Разбира се, можем да се подобрим, но трябва и да вярваме, че можем да успеем. Имаме достатъчно талант и качество да спечелим. Ще видим какво ще се случи следващия сезон. 

"Когато спечелихме лигата ние си поставихме нови цели, искаме да подобряваме рекорди, да сме концентрирани и да печелим срещи. Не можем да направим крачка назад, въпреки че вече спечелихме първенството. Всеки играч се опитва да играе добре. Ние искаме да завършим сезона наистина добре и да поддържаме формата за Световната купа."

  Сподели
439