Моуриньо: Видяхте защо винаги залагам на Лукаку


И. Ангелов

Моуриньо: Видяхте защо винаги залагам на Лукаку

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не се изказа никак ласкаво за играчите си след снощната загуба от Брайтън с 1:0. Гол на Паскал Грос осигури 40 точки на домакините и спасение в кампанията, а отслабената постройка на португалския мениджър на Юнайтед не успя да го убеди в способностите си, като бяха дадени шансове на хора като Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал.

"Защо винаги Лукаку? Сега имате отговор. Ние не сме толкова добри индивидуално, колкото хората мислят. Ако завършим втори, това е страхотно - дори повече от страхотно.

"Играчите, които замениха титулярите, те не се представиха добре. Когато индивидуални играчи не са на добро ниво, трудно е целият отбор да е на добро ниво. Може би сега видяхте защо давам повече време на едни и други играчи.

"Преди мача аз казах на играчите си какво ще се случи. Казах какво трябва да направим. Ние реагирахме добре в последните 20 минути. Можехме да вкараме и да вземем точка. Но като цяло, по отношение на поведението, те бяха по-силни от нас, имаха по-голям апетит. Аз не успях да убедя играчите, че четирите точки, които ще ни гарантират второ място, са много важни. Изглежда това не беше важно за някои от тях."

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
715