Лукаку: Можем да спечелим титлата през следващия сезон


Н. Гавазов

Лукаку: Можем да спечелим титлата през следващия сезон

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку е убеден, че отборът е способен да се пребори за титлата във Висшата лига на Англия през следващия сезон, дори и без да купува нови играчи. "Червените дяволи" се намират на второ място в класирането на Премиършип и вероятно ще завършат на тази позиция, но разликата от градския съперник е 16 точки, което показва тоталното превъзходство на Манчестър Сити.

Въпреки това Лукаку е на мнение, че Юнайтед не отстъпва чак толкова много на "гражданите".

"Наистина вярвам на съотборниците. Мисля, че ние можем да спечелим титлата през следващия сезон, при това можем да го направим със състава, който имаме сега. Нужно е просто да бъдем стабилни през сезона. Сега трябва да станем по-стабилни, а мениджърът да прецени, дали се нуждаем от подсилване, но аз лично смятам, че наличните играчи са напълно достатъчни", заяви Лукаку.

"Получава се странен сезон за нас. Можехме да бъдем до Манчестър Сити, ако бяхме показали повече стабилност, но за съжаление, това не го направихме и вината е изцяло наша. Но знаем кое трябва да подобрим през следващия сезон", каза още белгиецът.

  Сподели
99