Почетино: Тотнъм се намира на правилен път


Н. Гавазов

Почетино: Тотнъм се намира на правилен път

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино изрази увереност, че клубът се намира на правилен път, независимо от поредния сезон без трофеи. Претърпявайки поражение с 2:1 от Манчестър Юнайтед във вчерашния полуфинален мач от Купата на Англия, "шпорите" за 11-та поредна кампания остават с празни ръце. Почетино обаче е оптимист и призовава играчи и фенове да се заредят с търпение.

"За нас е недостатъчно само да участваме в полуфинал на Купата на Англия, да се конкурираме в Шампионска лига и да се борим за място в топ 4 на Висшата лига. Всички чувстват, че сме близо, но все още не сме го постигали. Убеден съм, че ако продължим да работим по този начин, тогава ще се изкачим на ново ниво.

Построихме много добър отбор през последните четири години, опитваме се всеки ден да работим в посока създаване на манталитет на победител, но към момента това не е достатъчно. Но Тотнъм трябва да продължава да се движи в това направление, да развива и свиква с манталитет на победител. Не са нужни много години за това", заяви Почетино.

  Сподели
90