Сътън: Жиру заслужи да е титуляр в Челси


И. Ангелов

Сътън: Жиру заслужи да е титуляр в Челси

Бившият нападател на Челси Крис Сътън изрази мнението си преди полуфиналната среща на Челси със Саутхемптън, че новият нападател Оливие Жиру е заслужил титулярна позиция с изявите си, докато Алваро Мората не се намира в най-добрата си форма. Миналата седмица Жиру се прояви именно срещу сегашната опозиция във ФА Къп на Челси - Саутхемптън, когато бе в основата на обрата от 2:0 до 3:2.

"Ще е интересно да видим какво ще реши Антонио Конте. След тези два гола срещу Саутхемптън аз мисля, че той ще избере Жиру тук. Аз мисля, че той е по-добрият в момента и той е в съзнанието на играчите на Саутхемптън. Конте не знае кой е най-добрият му нападател в момента.

"Понякога това е Мората или Жиру, или никой от тях. Аз мисля, че точно за този мач може би ще е Жиру. Аз мисля, че Мората започна сезона добре и той е завършен играч. Не можеш да си играл в такива отбори ако нямаш нещо в себе си. Като нападател Висшата лига е брутална. Трябва да вкарваш и да допринасяш постоянно. Очите на света са върху теб и всички анализират играта ти до н-та степен. Това винаги е било проблем за големите отбори и Челси."

  Сподели
86