Клоп: Ще видим Сити догодина


И. Ангелов

Клоп: Ще видим Сити догодина

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че ще се заеме със задачата да се приближи до Манчестър Сити в класирането в следващия сезон. "Гражданите" вече спечелиха титлата този сезон и са 17 точки пред момчетата на германеца, въпреки трудните мачове на Гуардиола срещу Ливърпул. В 4-те им мача тази година Сити спечели само 1.

"Разбира се, аз не се страхувам от предизвикателството. Тази година, ако Сити беше изиграл нормален сезон, което те не направиха, на върха всички щяхме да сме много близо в края защото и сега сме близо. Юнайтед е на 4 точки пред нас, Тотнъм е на 2 назад или колкото са. Това е битка за всички места.

"Всички отбори в топ 6 се представиха добре, но Сити се справи най-добре. Трудно е да се справиш с успеха, както и с други неща във футбола, но аз съм сигурен, че те отново ще са силни догодина. Не е невъзможно и да са едно ниво нагоре. 

"Разликата между нас и Сити не се получи в мачовете между нас, а в останалите срещи. Няколко точки, загубени поради слаб късмет и няколко заради наши грешки, над които трябва да работим."

  Сподели
108