Почетино: Моуриньо не трябва да се доказва


Н. Гавазов

Почетино: Моуриньо не трябва да се доказва

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино сподели мнение за наставника на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо. Както е известно, двата отбора се срещат в полуфинален мач от Купата на Англия. Почетино разказа и какво очаква от сблъсъка.

"За мен Жозе Моуриньо е един от най-добрите мениджъри в света. Не мисля, че той трябва да доказва това. Според мен, Юнайтед провежда фантастичен сезон. Разбира се, те, както и ние, са разочаровани от отпадането от Шампионска лига.

Сега Тотнъм и Юнайтед се намират в едно и също положение. Но те са по-добри от нас,защото имат повече точки във Висшата лига. Очаква ни труден мач, Юнайтед има невероятен състав.

Моуриньо е отличен мениджър, той знае какво трябва да се прави. Предстои ни невероятен мач, защото и двата отбора искат да се класират за финала.

Кой повече се нуждае от Купата на Англия? Не знам. Всеки отбор ще се сражава за нея. Работата не в това, кой повече се нуждае от този трофей. Спечелването на Купата на Англия ще е фантастичен завършек на сезона", заяви Почетино.

  Сподели
95