Моуриньо даде съгласие за продажбата на Погба


Н. Гавазов

Моуриньо даде съгласие за продажбата на Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е готов да продаде полузащитника Пол Погба през лятото, твърди Daily Mail. Таболидът твърди, че отношенията между мениджър и играч съвсем са се влошили, за това португалецът няма нищо против напускането на французина през летния трансферен прозорец.

Съобщава се, че ПСЖ се интересува от играча на националния отбор на Франция, като парижани вече са започнали преговори с Погба.

Пол провежда своя втори сезон в състава на "червените дяволи" след връщането си от Ювентус. През този сезон той вкара 5 гола и отдаде 9 асистенции в 22 мача.

Преди няколко дни 25-годишният Погба опроверга слуховете за конфликт с Моуриньо: "Вярно е, че никога преди не съм седял на пейката, но това само може да ме направи по-силен. Такива периоди са необходими, защото те закаляват. Нямам никакви проблеми с Моуриньо и това, което се изписа е пълна измислица. Аз не определям състава и ако искате да научите защо играя по-малко, тогава ще трябва да се обърнете към Моуриньо. Аз уважавам неговите решения".

Паралелно с това обаче мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола съобщи, че агентът на играча през януари  му е предложил услугите на Погба:  "Аз съм момче, на което преди два месеца предлагаха Мхитарян и Погба. Защо? Защо той (Мино Рйола) ми ги предлагаше? На него му е било интересно Мхитарян и Погба да играят за нас? Но той трябва да пази своите играчи и да знае, че не може да ги допуска близо до момче като мен, до кучето. Сравнение с куче е лошо. Той трябва да уважава кучетата. Погба? Той е невероятен играч. Играч от най, най-високо ниво. какво отговорих? Казах не. Ние нямаме достатъчно пари, за да закупим Погба, той е много скъп. Изненадан съм, че ме нарече куче, но в същото време искаше да изпрати своите играчи тук. Не, не и не, няма начин".

По-късно Райола потвърди тази информация.

  Сподели
140