Юнайтед съобщи групата за северноамериканското турне


Н. Гавазов

Юнайтед съобщи групата  за северноамериканското турне

Манчестър Юнайтед съобщи състава на групата за турнето на отбора в Северна Америка, съобщава официалният сайт на клуба. В него са включени както опитни играчи, така и млади футболисти. Новото попълнение Хавиер Ернандес, който зашитаваше цветовете на националния отбор на Мексико на Световното първенство в Южна Африка, ще се присъедини към своите клубни партньори на 27 юли в Хюстън.

Капитанът Гари Невил е принуден да пропусне американското турне на „червените дяволи" след като получи контузия на тренировка.

„Гари получи контузия по време на тренировка. Поради това той няма да бъде на турнето и за него ще бъде по-добре ако той остане в Карингтън, където ще се опита да повиши своите шансове да бъде готов за началото на сезона", заяви представител на клуба.

От 12 до 30 юли отборът на Сър Алекс ще посети градове в Съединените щати, Канада и Мексико. Отначало тимът ще се установи в тренировъчен лагер в Чикаго, а след това на 16 юли ще открие турнето със среща с шотландския Селтик в Торонто. По-късно Юнайтед ще отпътува за Филаделфия, където ще играе с отбора на Филаделфия Юнион на 21 юли. На 25 юли е мачът с Канзас Сити Визард в Канзас. Следващата дестинация ще бъде Хюстън, където на 27 юли ще излезе срещу „Звездите на MLS". Турнето ще бъде закрито на 30 юли с мач срещу бившият отбор на Ернандес Чивас.

Манчестър Юнайтед ще тръгне за Сверна Америка в следния състав:

Вратари - Ван дер Саар, Кушчак и Еймъс

Защитници - О'Шей, Браун, Рафаел, Джони Евънс, Смолинг, Фабио, Кори Евънс и Де Лает

Полузащитници - Скоулс, Гигс, Флетчър, Гибсън, Нани, Клевърли, Обертан

Нападатели - Бербатов, Уелбек, Македа, Диуф и Ернандес.

  Сподели
104