Кайт: Салах е вълнуващ играч


И. Ангелов

Кайт: Салах е вълнуващ играч

Бившият нападател на Ливърпул Дирк Кайт сподели мнението си за суперзвездата Мохамед Салах и неговия дебютен сезон с фланелката на мърсисайдци. Мохамед Салах вкара цели 36 попадения до тук в първата си кампания на "Анфийлд" под ръководството на Юрген Клоп, като на него ще се разчита когато клубът се изправя срещу Манчестър Сити в Шампионска лига

Като бивш любимец на мърсисайдската публика Дирк Кайт похвали египтянина и сподели надеждите си 25-годишния да има влияние в срещата с Манчестър Сити в четвърт-финалната фаза на ШЛ. 

"Той е вълнуващ играч. Той се справи толкова добре и се надявам да продължи това в Шампионска лига срещу Манчестър Сити. Като индивидуален играч той върши страхотни неща. Аз съм сигурен, че той иска да постигне неща с този отбор, и може би те могат да спечелят Шампионска лига."

Ливърпул посреща на "Анфийлд" Ман Сити на 4-ти април в най-комерсиалното състезание във футбола.

Друга бивша звезда на Ливърпул, Луис Гарсия, обяви, че първия мач от четвърт-финалите ще бъде жизненоважен за Юрген Клоп и неговите хора:

"Аз мисля, че това е огромен мач и за двата отбора. Аз мисля, че те трябва да пристигнат в правилния момент . И двата отбора се справят много добре в лигата. Всичко може да се случи, но дано Ливърпул да успее да свърши добра работа тук на Анфийлд. Ще видим какво ще стане, защото това ще е тежък мач."

Във вчерашния ден Дирк Кайт и Луис Гарсия взеха участие в срещата на звездите между Ливърпул и Байерн Мюнхен, която завърши при изключително зрелищния резултат от 5:5. В срещата взеха участие някои от най-големите легенди в модерната история на двата клуба, сред които Стивън Джерард и Шаби Алонсо, който игра и за двата клуба по-рано в кариерата си.

  Сподели
240