В Англия назоваха причината за конфликта между Моуриньо и Погба


Н. Гавазов

В Англия назоваха причината за конфликта между Моуриньо и Погба

Стана известна причината за конфликта между мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо и Пол Погба. Според The Mirror, а и други британски източници, португалският специалист се е ядосал на французина за прекъснатото интервю след мача с Ливърпул от 30-я кръг на Висшата лига на Англия.

Жозе бе много словоохотлив пред журналистите, когато към него се приближи Погба, който подаде ръка на своя мениджър, а след това се опита да го издърпа към себе си.

Очевидно французинът се опита да покаже, че между него и специалиста няма конфликт. В действителност се е получил обратен ефект - Жозе се ядоса, което се разбра от изчезналия ентусиазъм в края на интервюто му пред медиите.

Причината за това е, че Моуриньо е оценил действията на своя подчинен като признак на неуважение пред лица извън отбора.

Отношението на португалеца се прояви веднага в следващите двубои на тима срещу Севиля и Брайтън. Погба започна и дата мача сред резервите, като преди този за Купата той активно загряваше, след което Моуриньо му заповяда да се облече и отиде на пейката. Французинът така и не се появи в игра.

  Сподели
294