Райола търси купувачи на Погба


Н. Гавазов

Райола търси купувачи на Погба

Агент Мино Райола започна да опипва почвата относно евентуално напускане на Пол Погба на Манчестър Юнайтед, търсейки евентуални купувачи на играча от националния отбор на Франция. През 2016 година Райола получи 40 милиона евро от сделка, която позволи на Погба да се върне в Юнайтед от Ювентус.

Французинът обаче по никакъв не успява да оправдае вложените средства, а през последните седмици мениджърът Жозе Моуриньо на няколко пъти остави Пол на пейката.

Сега става известно, че Райола е недоволен от такова отношение на португалеца към своя клиент. Освен това агентът не одобрява използването на Пол на неудобна позиция, като най-много е вбесило холандеца това, че Моуриньо категорично е отказал да разговаря с него по всякаква тема, свързана с Погба. Последното, което е преляло чашата е фактът, че французинът получава по-малка заплата от Алексис Санчес.

Съобщава се, че всичко това е накарало Райола чрез свои сътрудници да разпространи, че е открит за диалог с клубове, които биха били готови да закупят Погба след края на сезона.

 

  Сподели
329