Салах иска титлата във Висшата лига през следващия сезон


Н. Гавазов

Салах иска титлата във Висшата лига през следващия сезон

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах обяви, че целта на неговия отбор за следващия сезон е спечелване на титлата във Висшата лига. Благодарение на своя покер срещу Уотфорд в събота, египтянинът еднолично оглави голмайсторската надпревара в най-популярното първенство на планетата. Салах има на сметката си 28 гола, но въпреки тази висока резултатност, мърсисайдци така и не успяха да бъдат конкурентни на Манчестър Сити през тази кампания.

Очевидно е, че до края на сезона "червените" ще се борят за попадане в топ 4. Салах обаче очаква това да се промени през следващата година и Ливърпул да бъде един от фаворитите за титлата в английския елит.

"Доволен съм от развитието на сезона за мен, но също така знам, че за Ливърпул е много важно да спечели Висшата лига. Запознати сме със своята задача и мисля, че тя е била винаги една и съща тук. Сити много добре се представя през тази кампания, особено отлично се прояви в решаващите моменти от Висшата лига.

Ние трябва да ги догоним, а това значи да работим и да ставаме по-добри. Имаме всички условия за това. Убеден съм, че през следващия сезон Ливърпул ще бъде един от фаворитите за спечелване на титлата в Англия. Сигурен съм, че можем да извоюваме победата във Висшата лига и да донесем радост на милионите си привърженици по света", заяви Салах.

 

  Сподели
102