Кейн обеща да остане в Тотнъм


Н. Гавазов

Кейн обеща да остане в Тотнъм

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн увери, че ще остане в лондонския клуб, който от следващия сезон ще се премести на новия стадион. През последните няколко месеца в пресата активно се спекулира с темата за евентуално напускане на англичанина, а мениджъра на "шпорите" Маурисио Почетино постоянно трябваше да отговаря на въпроси за бъдещето на главната звезда на тима.

Най-после ситуацията изясни самият Хари. 24-годишният нападател, който в момента лекува травма на глезена, увери феновете на Тотнъм, че остава в клуба и с нетърпение очаква преместването на новия стадион.

"Помня как ходих на стария "Уайт Харт Лейн" като дете и как растях, гледайки играта на Тотнъм. Това бяха времена, които никога няма да забравя. Естествено е, че сега съм нетърпелив по отношение на прехода на новия стадион. Нямам търпение да видя на него нашите фенове. Будна ме държи само една мисъл, а тя е, че до откриването на стадиона остава много, много малко време. Честно казано, вече искам да вкарам няколко гола на него и дълги години да играя там", заяви Кейн.

 

811