Окслейд-Чембърлейн: Коментарите на Анри ми звучат глупаво


Н. Гавазов

Окслейд-Чембърлейн: Коментарите на Анри ми звучат глупаво

Полузащитникът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн подложи на критика коментарите на Тиери Анри, отнасящи се до неговото представяне. След септемврийския мач от Купата на Лигата с Лестър, в който Ослейд-Чембърлейн дебютира за Ливърпул, французинът заяви, че до момента не знае в какво са силните страни на играча, а Гари Невил назова продажбата на англичанина в лагера на мърсисайдци "великолепна сделка за Арсенал, който се е отървал от Алекс".

"Тези коментари звучат много глупаво. Ако отдавна следите нещата, то вероятно знаете какво умее той. Мисля, че може би е имал в предвид завършващите стадии на атаката и действията, водещи до гол или подавания. Добре, аз приемам тези коментари. Това не ме безпокои. Но е глупаво да гледам, когато човек, работещ с мен, ми говори, че не знае какво умея.

Важен е фактът, че когато дойдох тук, мениджърът ми повярва. Благодарение на това аз прибавих вяра в себе си. За това направих крачка напред. Достатъчно съм опитен, за да знам, че такива коментари ще има винаги. Аз просто трябва да продължавам да работя", заяви Окслейд - Чембърлейн.

От началото на сезона Алекс има на сметката си 29 мача във Висшата лига на Англия, в които вкара 3 гола.

 

  Сподели
102