Какво мислят феновете на Ливърпул за Ходжсън?


П. Пенков

Какво мислят феновете на Ливърпул за Ходжсън?

Както вече знаете бившият вече мениджър на Фулъм Рой Ходжсън бе официално назначен на поста мениджър на Ливърпул. 62 годишният специалист подписа контракт с мърсисайдския клуб за срок от три години, съобщи информацията официалният сайт на клуба. На тази длъжност Ходжсън сменя Рафа Бенитес, който пое европейският шампион Интер.

Ето какво мисля феновете на червените относно новия мениджър на Ливърпул:

"Настроен съм оптимистично около Ходжсън. Той разбира от футбол и знае как трябва да се играе във всяка една среща. Виждам го като един добър мениджър , който ще съумее да огранизира добре тима."

"Ходжсън беше моя номер 1 да замени Еванс през 1998 година. Вярвам, че той ще ни върне отново към успехите, към страстта и радостта през следващия сезон. Сигурен съм, че ще успеем да спечелим трофей, след като Рой успя да изведе Фулъм на финал в Лига Европа."

"Той е талантлив, опитен, умее да говорим много езици, има добър темперамент и готов да поеме голям отбор като Ливърпул. Според мен мисля, че е прекрасно, че ще притежаваме талантлив и опитен английски мениджър, с който бихме постигнали много на европейските сцени."

  Сподели
237