Клоп: Съдията искаше да бъде център на внимание


Н. Гавазов

Клоп: Съдията искаше да бъде център на внимание

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнение за домакинското равенство 2:2 с Тотнъм в мач от 26-я кръг на Висшата лига на Англия.

"И двата отбора са с високо ниво на майсторство и отчаяно искаха победата, но върху резултата повлияха решенията на страничния съдия. Ние трябва да се примирим с тези решения. Що се отнася до двете дузпи срещу нашата врата, вие знаете ли, че дори не мога да вляза в съдийската стая, докато не мине половин час от последния съдийски сигнал?

При първата дузпа имаше чиста засада преди нарушението в наказателното поле, не знам какво имаше да се обсъжда от съдиите. При втората дузпа Ван Дайк наистина докосна Ламела, но всички знаем, че Ламела искаше да го докоснат.

Освен това знаем, че през първото полувреме имаше твърди нарушения, но нямаше сигнал. Такава бе ситуацията във връзка с нагнетяването на страстите в мача, а какво се случи в края? Уау. Съдията искаше да бъде в центъра на вниманието и се получи. Трудно е да се примиря с всички решения на съдията.

Ливърпул имаше отлични положения за гол. Можеше по-добре да играем в отбрана. Нивото на майсторството на играчите на Тотнъм е много високо, за това не мисля, че можехме да контролираме мача през всичките 90 минути", заяви Клоп.

 

  Сподели
227