Моуриньо: Санчес е феноменален


И. Ангелов

Моуриньо: Санчес е феноменален

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали нападателя на Арсенал Алексис Санчес, като португалецът не скри и амбициите на "червените дяволи" да подпишат с напускащия клуба си чилиец. Днес Арсен Венгер каза, че Санчес вероятно няма да поднови договора си с клуба, като в него остават 6 месеца за Санчес.

"Аз не мисля, че е етично и коректно да говорим за играчи от други клубове. Ако някой говори за моите играчи и за това, че се интересува, аз няма да съм доволен. Санчес е играч на Арсенал. Аз не зная, но през уикенда вероятно ще носи цветовете на Арсенал. Аз не мисля, че е коректно да говорим за него.

"Като цяло, това, което мога да кажа за мен и Манчестър Юнайтед е, че не вярваме много в януарския пазар. Не искаме да подписваме с играч само за идеята. Но има и играчи във футбола, за които е без значение кога ще ги привлечеш - януари, март или юли, и с тях трябва да опиташ. Във връзка със Санчес мога да кажа това, което всички казват - той е феноменален играч. Мисля, че не трябва да казвам повече от това."

  Сподели
186