Моуриньо: Лятото ще взема двама или трима


И. Ангелов

Моуриньо: Лятото ще взема двама или трима

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо намекна, че ще подсили състава с двама или трима играчи, след като ще търси заместници на хора като Майкъл Карик, които доближават края на кариерата си.

"Аз мисля, че за следващия сезон ще вземем двама или трима нови играчи. Ние също и ще загубим двама или трима. Можем да предположим кои са и какво ще се случи. Няма да има драматична промяна, но малко по малко във времето ще се подобряваме. 

"Ако следващото лято успеем да намерим полузащитник, който да замени Майкъл Карик, това няма да подобри състава. Майкъл е феноменален играч, за да го заменим и подобрим състава ще трябват двама. 

"Аз имам подкрепата на клуба и когато подписах тригодишния си договор беше ясно, че ще е трудно. Ние знаем, че инвестираме много, така че ако харчиш толкова няма да е честно да кажеш, че нямаш подкрепата. Това ще е нечестно, а аз не съм такъв. Клубът инвестира много пари. Проблемът не са парите, които инвестираме. Проблемът е парите, които инвестират другите. Някои отбори имат по-добри състави, по-стабилни, с повече опции, продължават да инвестират. При нас, ние купихме един много добър нападател - Ромелу Лукаку, но това бе за да заменим Златан.

"Ние нямаме и двамата в топ формата им. Подписахме с Линдельоф. Нямахме Рохо на старта на сезона, имахме проблеми. Така че в момента ние не инвестираме за подобрени, а за да заменяме играчи."

  Сподели
253