Чуковете не успяха да изненадат Манчестър Сити на Етихад (видео)


П. Пенков

Чуковете не успяха да изненадат Манчестър Сити на Етихад (видео)

Предпоследният в подреждането във Висша лига - Уест Хем не успя да изненада Манчестър Сити и загуби с 2:1 на "Етихад Стейдиъм". "Чуковете" успяха да открият първи резултата, като това се случи в края на първото полувреме. Това се случи, след като Арън Кресуел успя да пробие по десния фланг, след като да центрира топката в пеналта, където успешно намери съотборника си Анджело Огбона, който с точен удар с глава я изпрати в мрежата на Сити. 

"Гражданите" започнаха доста по-уверено през втората част, като през 57-та минута те успяха да се върнат отново в двубоя. Това се случи по идентичен начин, като при попадението на Уест Хем, като Жеус проби отдясно и отколни към Отаменди, който реализира за 1:1. Седем минути преди края на срещата, Манчестър Сити постигна пълен обрат, като автор на попадението беше Давид Силва. Испанският полузащитник получи много добро подаване от Де Бройне и с ефектна странична ножица направи стража Адриан безпомощен.

Благодарение на трите спечелени точки, Сити остава на върха с комфортна преднина от 8 точки пред Манчестър Юнайтед, докато Уест Хем е предпоследен с едва 10 спечелени точки. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
297