Юнайтед и Барселона могат да започнат война за Гризман


Н. Гавазов

Юнайтед и Барселона могат да започнат война за Гризман

Манчестър Юнайтед не се е отказал от идеята да подпише с нападателя на Атлетико Мадрид Антоан Гризман, съобщават френски източници. Тези дни в испанската преса се появиха информации, че Барселона желае нападателя на "дюшекчиите", чиято клауза за освобождаване ще бъде 100 милиона евро през следващото лято. Някои източници дори твърдяха, че каталунците са осъществили неформални контакти с агента на играча, за да разберат, дали Антоан е готов на преход на "Камп Ноу".

Барселона обаче ще трябва да се справи с конкуренцията на Манчестър Юнайтед по отношение на подписа френския футболист. Според информацията, лично мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо настоява за привличането на 26-годишния футболист и в тази връзка английският гранд няма да пожали не само 100 милиона евро, но и много повече, ако се наложи да премери сили с Барселона за Гризман. Това на практика означава война между двата клуба за подписа на нападателя.

Самият футболист по принцип няма претенции за това, къде ще продължи кариерата си - най-важното за него е това да бъде отбор с амбиции и където ще получава много по-голямо възнаграждение от досегашното.

 

  Сподели
177