Гомес и Матип: Доминирахме над Манчестър Юнайтед


П. Пенков

Гомес и Матип: Доминирахме над Манчестър Юнайтед

Бранителите на Ливърпул Джо Гомес и Жоел Матип споделиха мнението си, че са успели да доминират над съперника си Манчестър Юнайтед по време на днешното равенство 0:0 на "Анфийлд". Въпреки че "мърсисайдци" контролираха двубоя през по-голямата от неговата част, това не беше достатъчно, за да достигнат до трите точки, поради което Гомес коментира"

"Това е един много разочароващ резултат предвид положенията, които имахме по време на срещата. Ще се опитам да извлечем позитивите от днес и спечелената точка срещу един толкова добър отбор. Те също имаха своите шансове, но като цяло ние доминираме в двубоя. Те са един добър тим с играчи от световна класа, но това се отнася също и за нас, така че вярваме, че във всеки мач можем да постигнем победа."

Съотборникът на Гомес Матип допълни следното:

"Мисля, че доминирахме. Притежавахме топката в по-голямата част от време и имахме едно или две положения. Като цяло се чувстваме добре, ще го преживеем. Спасяването на Де Хеа беше от световна класа. Трябаше да отбележа гол и може би щяхме да спечелим. Неговата реакция беше просто брилянтна. Гледаме напред, като ще извлечем позитивите."

  Сподели
217