Бъдещето на Бенитес ясно до седмица


.

Бъдещето на Бенитес ясно до седмица

Бъдещето на мениджъра на Ливърпул Рафа Бенитес ще бъде определено следващата седмица, когато испанският специалист ще проведе със собствениците на клуба третия, заключителен етап от преговорите, съобщава новината The Sun. Както е известно, до този момент Бенитес имаше две срещи със ръководството на клуба, от които се опита да получи гаранции, че тимът ще получи подкрепление с нови футболисти, както и да бъдат запазени настоящите звезди за да се атакува през новия сезон отново Топ 4 във Висшата лига на Англия.

Основните опасения на ръководството на „червените" по повод напускането на Бенитес са свързани с това, че испанският специалист няма да изтърпи втори провален сезон, както и да не бъде усилен Ливърпул с нови играчи. Ако условията му не бъдат изпълнени, според спекулациите испанският специалист се свързва с преминаване в Интер на мястото на напусналия Жозе Моуриньо.

Както е известно, през сезон 2009/10 Ливърпул се класира на седмо място във Висшата лига на Англия и получи служебна квота за участие в Лига Европа, за сметка на изпадналия Портсмут.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
15