Ле Со: Лукаку е по-добър от Мората


И. Ангелов

Ле Со: Лукаку е по-добър от Мората

Алваро Мората започна живота в Челси по перфектен начин след като през летния трансферен прозорец той бе цел и на Жозе Моуриньо и Манчестър Юнайтед, но Греъм Ле Со смята, че получавайки втория си избор за нападател в лицето на Ромелу Лукаку от Евертън тимът е направил най-добрата сделка:

"Алваро Мората блестя в тези срещи срещу Евертън и Лестър, като вкара в тях. Челси очевидно също следеше Лукаку през лятото и не успя, но Мората определено прави достатъчно, за да покрие цената си. В момента трябва да кажем, че Лукаку е по-добрият нападател по отношение на головете, но Мората има огромен потенциал.

"Неговото движение е отлично, той предлага различна игра от предшественика си в Челси, Диего Коста, който изтормози Арсенал в последните години, защото той обичаше да бяга от играчите в свободни пространства от където може да нанесе щети. 

"Някои хора през лятото поставяха под съмнение това дали той ще вкарва във Висшата лига, но той определено ги опроверга от рано, което сигурно радва всички на Стамфорд Бридж."

  Сподели
148