Венгер: Искаме подкрепа от феновете, даже при такава игра


Н. Гавазов

Венгер: Искаме подкрепа от феновете, даже при такава игра

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер сподели мнение за срещата с Арсенал от третия кръг на Висшата лига на Англия. Напомняме, че мърсисайдци отнесоха съперника си с 4:0, като това е втора поредна загуба за "артилеристите"

"Резултатът от мача е пряко следствие от играта. Играхме недостатъчно добре. Съперникът значително ни превъзхождаше, а ние също му помагахме в това, допускайки ненужни грешки. Това е психологически трудно поражение. Разочароваща игра на Арсенал, това бе катастрофа. Но не бива да сме прекалено емоционални след такъв мач. Трябва да се анализират причините за поражението, но сега футболистите се отправят към пауза заради мачовете на националните отбори. Не толкова отдавна много добре изглеждахме в най-важните мачове. За това тази загуба разочарова", заяви Венгер.

"Обстоятелствата са такива, че нашата увереност се намали, трябва да поддържаме вяра и съсредоточеност. Ако някой си мисли, че проблемът е в мен, моля да ме извините, че проблемът е в мен, но ние искаме феновете да ни подкрепят, даже когато губим и показваме такава игра. Единственото, което можем да направим е да се върнем в боя и да покажем по-добра игра", каза още французинът.

 

  Сподели
127