Манчестър Сити с мега оферта за Агуеро


.

Манчестър Сити с мега оферта за Агуеро

Манчестър Сити готви голяма оферта за звездата на АтлетикоМадрид Серхио Агуеро, съобщава новината Footylatest , позовавайки се на източници от Испания. Според информацията, Роберто Манчини е готов на всичко, за да докара аржентинския национал на Йистланд това лято и няма да пожали 60 милиона евро, които ще са напълно достатъчни за да подпише договор с играча.

Сити са изправени пред конкуренцията на Челси и Реал Мадрид за подписа на Агуеро, но от ръководството на „дюшекчиите" вече обявиха, че няма да обърнат внимание на никаква оферта от страна на Белия балет, независимо от размера и, който би могъл да бъде предложен. По този начин най-вероятно борбата ще бъде между милиардите на Абрамович и милиардите на арабските собственици на Сити.

Шансовете на „гражданите" обаче са по-големи, тъй като от Челси отказват да похарчат 60 милиона за 21 годишен футболист, докато за ръководството на Йистланд това няма да бъде никакъв проблем. Както е известно, от Манчестър Сити не скриват намеренията си да получат това лято подписа на някой Топ футболист като Пато, Джерард, Торес или Кака, но изглежда, че интереса към Агуеро е най-голям и реален. Това съвпада и с изказванията на агента на звездата, който заяви, че всеки може да има неговия клиент, стига да заплати неустойките му по договора.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
123