Евертън намали цената на Баркли


Н. Гавазов

Евертън намали цената на Баркли

Евертън намали цената на плеймейкъра Рос Баркли до 35 милиона паунда. Тази новина едва ли ще зарадва феновете на Тотнъм, защото ръководството на "шпорите" продължава да смята, че стойността на англичанина е прекалено голяма. Както е известно, мениджърът на Евертън Роналд Куман вече не разчита на 23-годишния Баркли и потвърди: отказалият нов контракт футболист ще бъде продаден на друг клуб.

Веднаха след това "карамелите" поставиха цена от 50 милиона паунда на своя футболист. Независимо от това, че договорът на Рос изтича след година, мърсисайдци се надяват да получат сериозни пари от продажбата на своя възпитаник.

Оттогава обаче Евертън не получи нито едно предложение за Баркли и за това Евертън реши да намали цената на англичанина и сега "карамелите" са готови да пуснат своя футболист за 35 милиона паунда.

Според постъпващите съобщения, тази цена също не се харесва на президента на Тотнъм Даниел Леви. Босът на "шпорите" има намерение да чака до последния ден за трансфери. В такъв случай Евертън ще намали още цената за Рос, отчитайки факта, че през зимата футболистът спокойно може да преговаря с всеки един клуб, без разрешение на Евертън.

По-рано се съобщаваше, че Тотнъм не смята да плати повече от 20 милиона паунда за Баркли.

 

  Сподели
184