Окслейд-Чембърлейн повече няма да преговаря с Арсенал


Н. Гавазов

Окслейд-Чембърлейн повече няма да преговаря с Арсенал

Полузащитникът на Арсенал Алекс Окслейд-Чембърлейн повече няма да преговаря с клуба за новия договор. Напомняме, че англичанинът навлече в последните 12 месеца от своя контракт с "артилеристите". Тази ситуация привлече вниманието на клубове като Ливърпул, Манчестър Сити и Челси. Въпреки това Арсенал е твърд в желанието си да запази футболиста, макар че към момента изглежда невероятно продължаване на сътрудничеството между страните. Поредните преговори бяха прекратени в понеделник, а сега става ясно, че Алекс повече няма да преговаря с клуба.

23-годишният играч от националния отбор на Англия е разочарован от липсата на прогрес в своето развитие. Футболистът така и не се превърна в част от титулярния състав за шест години на "Емирейтс" и е убеден, че това няма да се случи и през новия сезон.

По такъв начин Арсенал отново се оказа пред съдбоносен избор: или да запази играча - може би против волята му - и след това да го загуби без всякаква компенсация или да го продаде сега, за да получи някакви пари от него.

 

  Сподели
207