Юнайтед може да остави Челси и без Бакайоко


Н. Гавазов

Юнайтед може да остави Челси и без Бакайоко

Челси рискува да изпусне още една трансферна цел, след като тези дни загуби борбата за нападателя Ромелу Лукаку. По ирония на съдбата, полузащитникът на Монако Темуе Бакайоко също може да се отправи към Манчестър Юнайтед. Според информацията, преговорите за 22-годишния французин навлязоха в задънена улица и към момента преходът на Темуе на "Стамфорд Бридж" изглежда малко вероятен.

Друг източник твърди, че Юнайтед възнамерява да се възползва от забавянето на преговорите между Челси и Монако за Бакайоко и да подпише с перспективния футболист. Жозе Моуриньо се намира в търсене на начин да подсили центъра на терена и един от вариантите е именно Темуе. Португалецът се отчая в опитите си да примами Ерик Дайър от Тотнъм, а трансферът на Неманя Матич след историята с Лукаку изглежда в сферата на фантастиката. При това положение Моуриньо е насочил вниманието си към Бакайоко.

Напомняме, че Челси изпусна своята главна трансферна цел в лицето на Ромелу и ако Темуе дойде на "Олд Трафорд", това ще е още един удар по плановете на шампионите. Нещо повече, трансферната кампания на "сините" може спокойно да бъде определена като провалена, а при това положение не е ясна и каква ще е реакцията на Антонио Конте, който вече е бесен на мениджмънта на клуба в работата с трансфера на Лукаку.

 

  Сподели
231