Тери: Челси няма нужда от Мбапе


И. Ангелов

Тери: Челси няма нужда от Мбапе

Бившият капитан на Челси Джон Тери сподели мнението си, че "сините" нямат потребност от нови нападатели насред слуховете, че Антонио Конте преследва Килиан Мбапе и Тимеуе Бакайоко. Защитникът на Астън Вила смята, че качеството в отбора и в момента е достатъчно за да е конкурентен тима на всички фронтове:

"Когато аз получих шанс за първия отбор на Челси ми дадоха 5 или 6 мача да натрупам увереност, но вероятно и тогава не бях готов. Но ми бяха дадени много възможности в клуба, от привържениците също. Те искаха местен талант да се издигне от академията.

"Имаме много играчи от Челси, които са готови. Монако има само двама и всички говорят колко са добри - вярвайте ми, има по-добри играчи в Челси. Нашите момчета са достатъчно добри, те трябва да получат шанс. Или това или ще са принудени да отидат под наем. Това, което правят някои от тях обаче е да достигнат до някаква зона на комфорт в отбор като Челси, Сити или Арсенал и да си кажат: 'Щастлив съм'.

"Целта ми е един ден да съм мениджър на Челси. Аз и Лампс сме имали такива разговори. Дали мечтая прекалено? Не мисля, че е възможно да имаш прекалено големи мечти. Винаги се старая да съм най-добър и това ще се отнася до мениджърството."

  Сподели
216