Рамзи: Играчите на Арсенал са щастливи, че Венгер остана


Н. Гавазов

Рамзи: Играчите на Арсенал са щастливи, че Венгер остана

Полузащитникът на Арсенал Аарън Рамзи сподели мнението си относно продължаване на договора с мениджъра Арсен Венгер и за прехода към новата тактическа в края на сезона.

"Трудно е, когато има толкова разговори наоколо. Като играч се опитваш да страниш от тях, но на практика не знаеш какво се случва в действителност. Ние много се радваме, че най-после бе обявено, че той остава. Ние сме щастливи. Надявам се, че ще можем силно да започнем следващия сезон. Не само заради себе си, но и заради него", заяви Рамзи.

"Мисля, че схемата с трима защитника, към която преминахме, ни подхожда, това показа заключителната част от сезона, който завърши със спечелване на Купата на Англия. Тя ни позволи по-уверено да действаме в защита и да не сме толкова уязвими за контраатаки. Но също така ни предостави повече свобода, за да се откриваме в повече остри позиции. Жалко, че сезонът завърши. Бих играл още 10-15 мача. Доволен съм от своята форма, така че се надявам да мога да я пренеса в началото на следващия сезон", каза още уелсецът.

 

  Сподели
178