Уест Хем е готов да наеме Джо Харт


Н. Гавазов

Уест Хем е готов да наеме Джо Харт

Единственият реален вариант за продължаване на кариерата във Висшата лига на Англия за вратаря на Манчестър Сити може да стане преход в Уест Хем. Напомняме, че заплатата от 100 000 паунда на седмица и трансферна стойност в размер на 18 милиона паунда значително ограничават потенциалните претенденти за 30-годишния Харт. Вратарят дори изрази опасения в началото на седмицата, че може да търка пейката на Сити през следващия сезон.

Джо обаче все пак има възможност да остане във Висшата лига. Според информацията, Уест Хем се надява да получи Харт, чрез което да заздрави вратарския пост - през миналата кампания Славен Билич редуваше Адриан с Дарън Рандолф, но така и не остана доволен от нито един.

Съобщава се, че хърватският специалист възнамерява да наеме Харт с опция за покупката му. Предполага се, че подобен вариант е напълно приемлив за "гражданите", тъй като Уест Хем не е пряк конкурент.

"Ясно е, че за да запазя мястото си в националния отбор на Англия, аз трябва постоянно да играя. Гарет Саутгейт няма нужда да ми напомня за това. Ето защо много бързо трябва да реша този въпрос", заяви Харт.

 

  Сподели
186