Газидис: Прогресът на Арсенал е очевиден


Н. Гавазов

Газидис: Прогресът на Арсенал е очевиден

Изпълнителният директор на Арсенал Иван Газидис коментира поведението на феновете през изминалия сезон и по-специално критиките към управата на клуба и мениджъра Арсен Венгер.

"Ние трябва да заслужим тяхната подкрепа със своята игра на терена и отделяме на това голямо внимание. Нашето себераздаване на терена и вън от него - това е нещо, което може да ни помогне в постигането на тези цели. Ние трябва да покажем това на нашите фенове и го правим. Убеден съм, че за привържениците ни интересите на отбора ще станат приоритетни и те ще ни подкрепят. Ще бъдем много по-силни, ако сме единни, без да се правят опити да се търсят виновни. Нека подкрепим отбора и клуба, техният прогрес през последните години е очевиден", заяви Газидис.

"С Арсен преживяхме периода на ограничени финансови възможности в сравнение с предишните времена. Сега сме в състояние да купуваме играчи от калибъра на Месут Йозил, Алексис Санчес, Гранит Джака и други. Ние виждаме прогреса и в другите, съпътстващи футбола аспекти. Благодарение на това три пъти спечелихме Купата на Англия. Но не казвам, че нашите амбиции се ограничават с това и сме удовлетворени. Но го направихме при трудни обстоятелства. Повтарям - заедно ще постигнем повече - хайде заедно да се движим напред", каза още функционерът.

 

  Сподели
82