Венгер: Арсенал е привлекателен за най-добрите играчи в света (анкета)


Венгер: Арсенал е привлекателен за най-добрите играчи в света (анкета)

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер в навечерието на отложената среща със Саутхемптън от 26-я кръг на Висшата лига на Англия заяви, че се надява отборът да финишира в зоната на Шампионска лига.

"Винаги искам да играя на най-високо ниво. А за мен високо ниво означава Шампионска лига. Искаме да играем срещу най-добрите. Нито аз, нито играчите сме отстъпили от този принцип и до последно ще се борим да постигнем целите си", заяви Венгер.

"Искам да отбележа, че ако все пак не успеем да попаднем в топ 4, това няма да се отрази на трансферната ни кампания. Арсенал се намира в отлично финансово положение, а марката е привлекателна за най-добрите играчи в света. Но също така трябва да покажем, че можем да бъдем последователни, а това значи, че сме длъжни колкото е възможно по-ефективно да използваме нашите ресурси", каза още французинът.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

897