Олдридж: Клоп трябва да намери нов Суарес за Ливърпул


И. Ангелов

Олдридж: Клоп трябва да намери нов Суарес за Ливърпул

Бившият нападател на Ливърпул Джон Олдридж посъветва мениджъра на отбора Юрген Клоп на всяка цена да открие нападател от ранга на Луис Суарес за отбора, след като в състава липсва присъствие на играч, който да се възприема като талисман след напускането на уругваеца.

"Ливърпул се затруднява да прекрачи границата. Играчи като Суарес, Агуеро, Кейн и Коста ти носят нещо специално когато имаш нужда. Те достигат до края на центриране, създават нещо от нищо. Така правеше Луис Суарес за нас.

"Сега нямаме играч, който да може да го направи. Стъридж се появи като резерва и почти успя. Знаем, че той има класа когато е здрав. Това не се случва с Ориги, въпреки че той показва, че има качествата. Той е бърз, силен, трябва да е по-добър във въздуха. Той не прогресира от миналата година когато игра най-добрия си футбол преди контузията с Евертън. Той все още е млад, но трябва да покаже, че е заплаха.

"Повече от всичко имаме нужда от нападател през лятото, който има голямо присъствие и може да задържа топката, да я атакува при центрирания, каквато и да е цената."

  Сподели
341