Суонзи взе точка от Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Суонзи взе точка от Олд Трафорд (видео)

В срещата от поредния тридесет и пети кръг на английската Висша лига Манчестър Юнайтед прие Суонзи Сити на своя "Олд Трафорд" за днешното 1:1. Капитанът на домакините Уейн Рууни откри резултата от дузпа преди красив гол от пряк-свободен удар късно в мача да върна равенството за гостите чрез Сигурдсон.

Първата част не започна с добри новини за Жозе Моуриньо след като в 9-ата минута Люк Шоу напусна терена принудително заради контузия. Юнайтед владееше повече топката в тази част, като след няколко положения пред Рашфорд той успя да спечели и дузпа в 45-ата минута когато падна без контакт около вратаря на гостите, а Уейн Рууни реализира категорично от бялата точка за 1:0.

През втората част отново домакините доминираха откъм владение, а Рууни и Рашфорд пропуснаха още няколко възможности. Тук отново Юнайтед трябваше да направи принудителна смяна когато Ерик Баили се контузи и бе заменен от Дармиан в 61-ата минута. Същата съдба последва и появилият се в 65-ата минута за гостите Монтеро. Само след 7 минути той напусна с травма в бедрото и в игра влезе Олсон.

Към края на срещата обаче Суонзи излезе в атака и в 78-ата минута Рууни повали Аю близо до дъгата. От ситуацията Гилфи Сигурдсон стреля по перфектен начин в ъгъла на вратата за 1:1.

В 91-ата минута от подобна ситуация Сигурдсон центрира към наказателното поле, а там Йоренте се откъсна от опеката си и сам срещу Де Хеа не успя да спечели срещата за гостите.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
206