Матич: Вкарвал съм и по-красиви голове


И. Ангелов

Матич: Вкарвал съм и по-красиви голове

Полузащитникът на Челси Неманя Матич коментира снощната среща от полуфиналната фаза между Челси и Тотнъм, която "сините" спечелиха с 4:2, благодарение и на изключително изпълнение на сърбина към края на срещата. 10 минути преди края Матич получи пас от Азар далеч от наказателното поле, като той стреля по перфектен начин в сглобката на вратата, където кълбото нацели горната греда и оплете страничната мрежа.

След края на 350-дневната си суша обаче Матич каза:

"Това беше хубав гол. Но на първо място искам да кажа колко съм щастлив за тима, защото ще играем финал. Беше трудно да играем срещу много добър отбор. Поздравления за шпорите, които не се предадоха. 

"Аз съм щастлив за гола си, беше страхотен, но не е най-добрият, който съм вкарвал. Вкарах по-труден в мач на Бенфика срещу Порто в дербито. Това може би е вторият ми най-добър гол.

"Страхотно е да имаш шанс да играеш на този стадион. За феновете ни се вижда, че това е нещо специално. Да имаш шанс да спечелиш този трофей е значително и за нас. Този резултат ни дава увереност разбира се, винаги е добре да биеш. Сега трябва да се възстановим бързо за вторник."

  Сподели
151