Венгер: Не съм в настроение да говоря за бъдещето си


Н. Гавазов

Венгер: Не съм в настроение да говоря за бъдещето си

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер сподели мнение за срещата с Кристъл Палас от 32-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Загубихме прекалено много единоборства и си платихме за това. Не знам защо така се случи. Добре се подготвихме за тази среща. Трудно ми е да намеря обяснение веднага след мача. не мисля, че моите футболисти не искаха да играят, но ние отстъпихме в единоборствата в решаващите моменти на двубоя. Това и предреши изхода на мача", заяви Венгер.

"Разбирам разочарованието на нашите фенове, ние сме разстроени сега. Обезпокоени сме как загубихме тази среща. Отборът се намира в трудна ситуация. Днешната среща не ни помага", каза още французинът.

"На всяка пресконференция ме питат за моето бъдеще, но сега аз не съм в настроение да говоря за това. Сега повече ме вълнуват резултатите на отбора. Важното е какво показваме на терена. Аз, играчите, всички служители на Артсенал сме съсредоточени върху футбола. Не мисля, че неопределеността с моето бъдеще ще повлияе върху играчите", добави Венгер.

"Кристъл Палас игра по-остро от нас в повечето решаващи моменти от мача. Сега не е най-доброто време да анализирам играта. Ние много контролирахме топката, но съперникът бе по-добър в нужните моменти", сподели мениджърът.

"Това е лош резултат за отбора. Това е наистина сложно. загубата ще има последствия и ще повлияе върху нашите шансове за попадане в първата четворка. Всяка загуба безпокои. Проведох с Арсенал повече от 1100 мача, не сме свикнали така да губим. Но това е футболът, трябва по-бързо да реагираме на загубата. Настроен съм всичко да поправя. Сега не трябва да се безпокоя за мен, главното е, че загубихме важен мач, това безпокои повече от всичко", завърши Венгер.

 

  Сподели
132