Куман: Показахме забележителен футбол


Н. Гавазов

Куман: Показахме забележителен футбол

Мениджърът на Евертън Роналд Куман сподели мнение за победата над Лестър с 4:2 в мач от 32-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Радвам се от спечелените три точки и от това как играхме. Показахме забележителен футбол. Контролирахме играта и действахме в атакуващ стил. Добре се движехме между линиите и създадохме проблеми на Лестър. Контролирахме мача и при 4:2", заяви Куман.

"Баркли и Лукаку няма нужда да отговарят на критиките след мача с Ливърпул. Те трябва да играят на нивото, на което са способни. Показаха, че са великолепни футболисти. Днес играха на високо ниво, както целият отбор", каза още мениджърът.

"Лукаку е един от най-добрите нападатели в света. Момчето прогресира в различни аспекти. Мисля, че той добре завършва атаките и няма нужда да променям нищо. Всички знаят, че е ключов играч за Евертън. Ще се постараем да направим всичко възможно, за да го задържим, но окончателното решение е негово. Всеки има собствени амбиции, но ние ще се опитаме да постигнем възможно най-много", завърши Куман.

 

  Сподели
16