Ливърпул и Борнемут не се победиха (видео)


И. Ангелов

Ливърпул и Борнемут не се победиха (видео)

Ливърпул прие Борнемут в срещата от поредния тридесети кръг на английската Висша лига, като днес на "Анфийлд" гостите поведоха в резултата, позволиха пълен обрат за "червените" и отново се върнаха до 2:2 в самия край чрез Джошуа Кинг. Кутиньо и Ориги вкараха за Ливърпул.

Още в 7-ата минута Беник Афобе откри резултата когато разчете добре една ситуация и стигна преди Миноле до топката за 1:0. Ливърпул овладя топката и направи няколко изключително опасни атаки след тази ситуация, но чак в 40-ата минута Кутиньо върна гол когато беше намерен през защитата от Фирмино за да застане сам срещу вратаря и да вкара ниско - 1:1.

В началото на втората част Клайн нацели горната греда на гостите с мощен удар. В 59-ата минута Ориги обърна резултата след удар с глава на празна врата, намерен от Вайналдум след прекрасни действия в наказателното поле - 2:1.

Към края Ливърпул сякаш се отпусна и в 87-ата минута Кинг направи резултата 2:2 след едно воле на Артър, което попадна в нападателя и той се справи с Клаван преди да завърши и да донесе точката.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
249