Гуардиола: Арсенал игра по-добре след почивката


Н. Гавазов

Гуардиола: Арсенал игра по-добре след почивката

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели мнение за срещата с Арсенал от 30-я кръг на Висшата лига на Англия, която завърши при резултат 0:0.

"Арсенал бе по-добър от нас през второто полувреме, но това беше нормално, имаме време да поправим грешките. Не играхме през първото полувреме. След гола желанието ни за игра намаля и забравихме как се играе. През второто полувреме стана по-добре. През първото полувреме имахме големи проблеми заради несъгласуваност в подаванията", заяви Гуардиола.

"Искам да поздравя Хесус Навас, който се справи страхотно като десен защитник и отлично игра срещу един от най-добрите футболисти в света - Алексис Санчес. Поставих него там, защото Саня е контузен, а Сабалета не успя да се възстанови. Хесус е отлично момче, много се радвам за него", добави испанецът.

"Мачът с Челси? Излизаме срещу отбор, които е стабилен в разбирането на своите задачи. Няма да имаме толкова време за възстановяване, но сега се връщаме в Манчестър и ще се готвим, а след това ще летим за Лондон", завърши Гуардиола.

 

  Сподели
122