Венгер: Равенството най-малко ни трябваше


Н. Гавазов

Венгер: Равенството най-малко ни трябваше

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер сподели мнение за равенството с Манчестър Сити от 30-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Бяхме нервни в началото и бяхме изненадани от тяхната игра. Страхувах се, че можем да стартираме лошо заради натиска, на който сме подложени. Заради външния натиск не успяхме да покажем, нашата най-добра игра, но показахме сила на духа и не се предадохме. Математически равенството не е най-добрият резултат за двата отбора, но този резултат ще ни помогне", заяви Венгер.

"Видяхте, че играчите отпуснаха ръце след като резултатът стана 1:2, но те напълно се раздадоха, за да върнат гола. Равенството най-малко ни трябва, но от психологическа гледна точка бе важно да не загубим. Кошчелни има травма на ахилесовото сухожилие, не знам колко ще отсъства", каза още французинът.

"Ние сме в жестока битка за топ 4. Аз съм професионалист и в миналото показах своята преданост към клуба. Обичам този клуб. Не знам колко още ще съм тук, но в моите мисли всичко е ясно и това е най-важното. Скоро ще бъде обявено за решението", завърши Венгер.

 

  Сподели
245