В Арсенал са учудени от последните новини около Йозил


Н. Гавазов

В Арсенал са учудени от последните новини около Йозил

Служители и треньори в Арсенал са учудени от последните новини около полузащитника Месут Йозил. Както е известно, снощи в немската преса се появи информация, че футболистът ще започне като титуляр приятелския мач с Англия утре вечер.

Напомняме, че Йозил не взе участие в последния двубой на "артилеристите", а официалната версия бе, че играчът страда от травма, която изключва участието му в двубоя с Англия и поставя под въпрос включването му в групата за срещата с Азербайджан на 26 март.

Според съобщенията, Йозил е пристигнал във видимо добро състояние на базата на Бундестима и е тренирал наравно с останалите футболисти, без да показва признаци, че страда от каквото и да е.

В Арсенал недоумяват, как така Месут се е възстановил за два дни. В същото време медицинският щаб на лондончани отказа да коментира темата, позовавайки се на вътрешния правилник на клуб за даване на интервюта след разрешение на клубната управа или мениджъра Арсен Венгер.

Източници от съблекалнята на Арсенал твърдят, че все повече нарастват предположенията за конфликт между Венгер и Йозил. Подозренията са свързани със ситуацията около бъдещето на Арсен - предполага се, че Месут е един от играчите, които са убедени, че отборът е далече от успехите под ръководството на френския специалист.

 

  Сподели
109