Шиърър: Играчите на Арсенал не искат Венгер


Н. Гавазов

Шиърър: Играчите на Арсенал не искат Венгер

Бившият нападател на националния отбор на Англия Алън Шиърър е убеден, че играчите на Арсенал са загубили вяра в своя мениджър Арсен Венгер. Напомняме, че вчера лондончани претърпяха поражение с 3:1 на гости на УБА, което е четвърта загуба от последните пет мача на тима във Висшата лига, което никога не се е случвало през 20-годишния период на работа на Венгер на "Емирейтс".

Шиърър вижда важен знак в тази загуба и е на мнение, че играчите на Арсенал вече не вярват в методите на французина и не желаят той да ги тренира.

"Много се говори за бъдещето на Венгер. Играчите му не говорят много, но в мача с УБА те казаха своята дума. Съдейки по този двубои и по другите среши, те не искат Венгер да бъде техен мениджър", заяви Шиърър.

"Уест Бром разнесе Арсенал по целия терен. Те бяха по-добри във всяка една позиция и заслужават похвала за играта си. Венгер очакваше реакция от играчите си, но те не бяха достатъчно страстни, не се сражаваха на максимум и не се стараеха. Причината за това е една", каза още експертът.

 

  Сподели
159