Лампард: Не съм решил за бъдещето


И. Ангелов

Лампард: Не съм решил за бъдещето

Легендата на Челси Франк Лампард заговори, че не е решил все още с какво ще се занимава в бъдещето след края на състезателната си кариера. В момента Лампард се готви да получи документите си за треньор, като сподели, че от Челси му помагат в тази част. 38-годишният сложи край на кариерата си на терена през февруари след 648 мача за "сините".

"Не зная дали ще тренирам Челси. Челси ми помага с треньорските курсове и съм благодарен за това. Както знаем, това е процес, не става за една вечер. Ще участвам в телевизионни предавания и искам да съм замесен защото се интересувам от тази част на нещата. Не искам да прибързвам с решението и по този начин ще си оставя отворени възможности.

"Трябва да огледаш света, да стъпиш извън балончето на футболиста, и да направиш добро решение. За щастие аз имам опции и трябва да преценя най-правилната. В момента рутината не ми липсва. Когато си в средата на 30-те или към края им, ти си заобиколен от млади играчи, които са постоянно в социалните мрежи и започваш да мислиш, че е време да продължиш, защото мислиш различно от тях."

  Сподели
124